ŠAMPON: Brazilski sampon je specijalno dizajniran da pripremi kosu za tretman ispravljanja. Formulisan sa blagim povrsinskim aktivnim sredstvima efikasno cisti teme i kosu. Pogodan za sve tipove kose. Uputstvo za upotrebu: Operite kosu sa Brazilian tretman samponom pre tretmana za ispravljanje. Umasirajte na mokro teme i ravnomerno raznesite. Ponovite i ostavite da deluje3-5 minuta. Dobro isperite.

MASKA: Tretman sa aktivatorom toplote za glatku i blistavu kosu.Infuziran sojinim proteinima, ekstratima ovsene kaše, uljem avokada i patave- poznatim po svojim hidratantnim svojstvima za povecanje mekoce i sjaja kose. Ova termalna tehnologija je aktivirana da obezbedi intenzivno ispravljanje čineći kosu svileno mekom i ravnom. Uputvstvo za upotrebu: Korak 1– Nanesite sampon na vlaznu kosu, nezno umasirajte da bi se stvorio bogat sloj pene i isperite. Opet nasamponirajte kosu i ostavite da deluje 2 – 5 min pre ispiranja. Korak 2– Posle pranja osušite kosu do 80%. Podelite je na kvadrate i na svaki nanesite četkom masku, vodeci pri tome racuna da su svi segmenti potpuno pokriveni. Za intenzivan, mekan efekat, ostavite da maska odstoji nekoliko minuta u zavisnosti od stanja kose. Ugrejte kosu fenom na maximalnoj temperturi od 180 stepeni Celzijusa. Ostaviti kosu da se odmiri 10 minuta i tada temeljno isprati svaki pramen mlakom vodom 2-3minuta. Dovrsiti tretman nanosenjem kondicionera (slika 3), isprati i osusiti.

KOSA

OSETLJIVA I OSTECENA 20 – 30 MINUTA
SUVA I DEHIDRIRANA 30 –  40 MINUTA
PRIRODNA I OTPORNA VISE OD 50 MINUTA

 

BALZAM: Brazilian balzam je sledeci neophodan korak posle tretmana za ispravljanje kose, koji obezbedjuje da se kosa lako raščešlja.Sadrzi sojin lecitin i ekstrat žita, kombinaciju prirodnih sastojaka sa obnavljajućom moći koja odrzava mekoću i glatkoću kose. Uputvstvo za upotrebu: Nanesite  na celu duzinu kose i ostavite da deluje 3 – 5 minuta. Dobro isperite.